Vak: Introduction to FM and Hospitality credits: 5
- Vakcode
- IFVP18WFMKFM
- Naam
- Introduction to FM and Hospitality
- Studiejaar
- 2019-2020
- ECTS credits
- 5
- Taal
- Nederlands
- Coördinator
- CONVERSIE
- Werkvormen
-
- Werkcollege
- Toetsen
-
- Introduction to FM and Hospitality - Schriftelijk, organisatie tentamenbureau
Leeruitkomsten
Hoofdleeruitkomst
De student reproduceert uitgangspunten van en ontwikkelingen binnen en tussen de FM en hospitality management branches
De student:
•Reproduceert verschillende definities van facility management en beschrijft diverse toekomstige ontwikkelingen
•Benoemt een aantal belangrijke trends en ontwikkelingen in de omgeving van organisaties en legt uit welke consequenties dat heeft voor de facilitaire organisatie
•Benoemt verschillende manieren waarop een facilitaire organisatie haar doelen definieert en maakt onderscheid in algemene en facilitaire doelen
•Benoemt de toepassingsmogelijkheden van competentieprofielen
•Reproduceert vier productieniveaus die een hospitality-ervaring vormgeven
•Onderscheidt vijf branches van de hospitality-industrie, in het bijzonder de activiteiten in de hotelindustrie en hotelmanagement
•Herkent relevante ontwikkelingen en uitgangspunten van hospitality buiten de hospitality-industrie
•Benoemt hospitality-tools en -meetinstrumenten die inzicht geven in de hospitality van de (FM-)organisatie
De student reproduceert uitgangspunten van en ontwikkelingen binnen en tussen de FM en hospitality management branches
De student:
•Reproduceert verschillende definities van facility management en beschrijft diverse toekomstige ontwikkelingen
•Benoemt een aantal belangrijke trends en ontwikkelingen in de omgeving van organisaties en legt uit welke consequenties dat heeft voor de facilitaire organisatie
•Benoemt verschillende manieren waarop een facilitaire organisatie haar doelen definieert en maakt onderscheid in algemene en facilitaire doelen
•Benoemt de toepassingsmogelijkheden van competentieprofielen
•Reproduceert vier productieniveaus die een hospitality-ervaring vormgeven
•Onderscheidt vijf branches van de hospitality-industrie, in het bijzonder de activiteiten in de hotelindustrie en hotelmanagement
•Herkent relevante ontwikkelingen en uitgangspunten van hospitality buiten de hospitality-industrie
•Benoemt hospitality-tools en -meetinstrumenten die inzicht geven in de hospitality van de (FM-)organisatie
Inhoud
Geen tekst beschikbaar
Opgenomen in opleiding(en)
School(s)
- Instituut voor Facility Management