Vak: Interpersonal Skills credits: 4

Vakcode
ITVB19IPS
Naam
Interpersonal Skills
Studiejaar
2019-2020
ECTS credits
4
Taal
Engels
Coördinator
H.H. Stadman
Werkvormen
  • Werkcollege
Toetsen
  • Interpersonal Skills - Overige toetsing

Leeruitkomsten

De student kan in het Engels vergaderen als deelnemer en voorzitter, gebruik makend van gepaste communicatie en terminologie.
De student kan Engelstalige documenten opstellen die bij een vergadering gebruikt worden, zoals notulen, agenda en voorstellen
De student kan zakelijke Engelse mondelinge communicatie effectief gebruiken bij het presenteren en bespreken van voorstellen en bedrijfssituaties (bv Service Level Agreement, Business Case) in een praktijksimulatie
De student kan managementvaardigheden gebruiken in een Engelstalige context.
De student kan onderhandelen met potentiƫle klanten
De student kan reflecteren op zijn/haar eigen handelen in een team waarbij eigen sterke en zwakke punten benoemd kunnen worden.
De student kan een reflectieverslag schrijven

Inhoud

In de cursus worden inter-persoonlijke vaardigheden getraind in een internationale en interculturele context. Schriftelijke en mondelinge Engelse bedrijfscommunicatie komen aan bod op upper-intermediate niveau, waarbij de student communicatieve vaardigheden in een IT context gebruikt, bv interviewen, onderhandelen, presenteren en conflict hantering.
Bovendien bevat de cursus een onderdeel waarbij de student bewust wordt gemaakt van zijn/haar eigen rol in een team en hoe de samenwerking binnen een team geoptimaliseerd kan worden.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Communicatie, Media & IT