Vak: BWP Werkervaring credits: 15

Vakcode
BVVH20BWP2
Naam
BWP Werkervaring
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
15
Taal
Nederlands
Coördinator
W. Visser
Werkvormen
  • Intervisie
  • Stage, werk
Toetsen
  • BWP Werkervaring - Stage

Leeruitkomsten

1. De student werkt in een professionele context mee aan beroepsproducten, verzamelt deze op gestructureerde wijze en verantwoordt zijn bijdrage hieraan.

2. De student geeft op overzichtelijke en systematische wijze inzicht in project en projectverloop, kijkend naar relevante aspecten als ervaringen, kennis, ideeën, etc.

3. De student stelt eigen doelen vast en waar nodig bij of stelt nieuwe doelen vast, gericht op het eigen functioneren en de persoonlijke ontwikkeling in de beroepspraktijk.

Inhoud

Algemeen:
Werken en leren in een praktijksituatie bij een bedrijf of organisatie. De student werkt in een externe context aan concrete beroepsproducten die gebruikelijk en exemplarisch zijn voor de betreffende context. De student ontwikkelt daarmee vaardigheden die bijdragen aan de generieke HBO-competenties; communiceren en samenwerken, managen en innoveren en onderzoeken.

Verder wordt er gewerkt aan meerdere technische competenties die afhankelijk zijn van de context waarin de student werkt. Tijdens het werken in de context ontwikkelt de student zich ook persoonlijk als de toekomstige ingenieur en is hij in staat te reflecteren op die persoonlijk ontwikkeling. Naast het werken in de externe context, zijn er momenten gereserveerd voor ondersteuning, feedback en training op het thuis-instituut.

Onderdeel 2 - Werkervaring
- Portfolio werkervaring en beroepsproduducten
- Logboek
- GrowPro