Vak: Muziektheater trede 11 periode CD credits: 5

Vakcode
LDVB20MT11CD
Naam
Muziektheater trede 11 periode CD
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
R. de Haan
Werkvormen
Toetsen

Leeruitkomsten

Knowledge & Understanding
Artistiek vermogen
LKU1 De afgestudeerde beschikt over een breed scala aan kennis, DAZ-technische vaardigheden en theatrale middelen.
MKU4 De afgestudeerde geeft zichtbaar vorm aan zijn eigen of andermans concepten en artistieke ideeën in de vorm van vertaling van de artistieke visie in artistieke concepten, bewegingsmateriaal en choreografieën.

Applying Knowledge & Understanding
Artistiek vermogen
LAKU1 De afgestudeerde past een breed scala aan kennis, DAZ-technische vaardigheden en theatrale middelen toe en gebruikt op creatieve wijze de kernelementen van DAZ.

Making Judgements
Kritisch reflectief en onderzoekend vermogen
MMJ9 De afgestudeerde reflecteert zelfstandig op de DAZ-technische, artistiek en muzikale aspecten van zijn kunnen en neemt naar aanleiding daarvan actie.

Inhoud

Muziektheater: in dit domein staat de beheersing van de muziektheatertechnische onderdelen centraal.

Acteren
Acteren dient als basis voor het domeinonderdeel Musical Theatre, maar is in de vorm van musical Acteren ook een zelfstandig domeinonderdeel.

Ensemble Zang
Ensemble Zang dient als basis voor het domeinonderdeel Musical Theatre, maar is ook een zelfstandig domeinonderdeel. Het kerndoel is meerstemmigheid.
   
Musical Theatre
Bij Musical Theatre komen de onderdelen dans, zang en spel samen. In Musical Theatre vormen de bestaande musicals, en dan in het bijzonder de dans- en ensemblezangstukken, het les- en leermateriaal.
 
Stemcoaching
Stemcoaching fungeert als ondersteuning voor Acteren, Ensemble Zang, Musical Theatre en Zangtechniek uit het Muziektheater Domein.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Lucia Marthas Institute for Performing Arts