Vak: Beroepswerkplaats 4 credits: 5

Vakcode
DBVB21BPW4
Naam
Beroepswerkplaats 4
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
S.A.M. Maring
Werkvormen
  • Hoorcollege
  • Intervisie
Toetsen

Leeruitkomsten

Opdrachten Ontwikkelassessments
De student reflecteert op zichzelf, de studie en het beroep in een voortdurend proces. Daar hoort bij dat de student feedback vraagt en reflecteert op ontvangen feedback. De student kan geïnformeerd door feedback en reflectie vervolgacties ondernemen.
Reflectie gaat over de student zelf, student kan stilstaan bij eigen gevoel, gedachten, wil en handelen.

In het blog kan de student de voortgang van de studie, de voortgang binnen de opdrachten, de ontvangen feedback en de eigen reflectie bijhouden.
Eind blok 4 reflecteert de student in het ontwikkelassessment op het eigen leerproces in de stage en op welke wijze de stage connecties heeft met de rest van het onderzochte in de studie. De student kan verbindingen maken tussen de verschillende aspecten van het opleiding o.a. de ervaringen in het beroep (stage en projecten) artistiek onderzoek, de bronnen en culturele activiteiten en de theorie.

De mindmap techniek wordt gebruikt om helderheid te krijgen over de onderwerpen die voor de student van belang zijn om aan de orde te laten komen in het ontwikkelassessment.

De student onderzoekt de wereld van kunst en educatie, en kan eigen voorkeuren en fascinaties verzamelen en benoemen in een bronnenverzameling en in een lijst van ondernomen culturele activiteiten. Dit komt ook in het blog terecht
De student verhoudt zich tot relevante maatschappelijke ontwikkelingen in de diverse en geglobaliseerde samenleving en kan hiermee geïnformeerd handelen en dit toelichten in het ontwikkelassessment, de eigen bronnen, op stage.

In OnStage maakt de student eind blok 4 een keuze voor de bovenbouwstage
De student levert bij de opdrachten een motivatie voor de docentkeuze in: door welke beeldende coach wil jij artistiek begeleid worden?

Inhoud

In het laatste deel van Beroepswerkplaats kijken we terug en vooruit. Je presenteert in je ontwikkelassessment waar je staat binnen het geheel van de studie. Je zoekt naar verbindingen, je vraagt feedback zodat je goed geïnformeerd keuzes kan maken voor volgend studiejaar wat betreft, je studie als geheel, de stage, je artistieke ontwikkeling, je bronnen en alles wat daarmee samenhangt.
Je maakt je CA lijst compleet en rondt je bronnenverzameling voor dit jaar af.
Je kijkt vooruit naar jaar 3: welke stage ga je lopen op welke plek? Welke vragen leven er bij je nav je eerdere ervaringen in het beroep? In OnStage geef je je keuze aan
Artistiek kijk je ook vooruit: Welke beeldende coach kies je?
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie Minerva