Vak: Beroepswerkplaats 6 credits: 5

Vakcode
DBVB21BPW6
Naam
Beroepswerkplaats 6
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
S.A.M. Maring
Werkvormen
  • Intervisie
  • Projectonderwijs
Toetsen

Leeruitkomsten

Student heeft inzicht in de eigen kwaliteiten, beperkingen en inbreng binnen een projectmatig samenwerkingsverband. Deze worden beschreven in een reflectie en worden onderbouwd door de opgedane ervaringen bij het organiseren van de expositie/evenement. 
De student kan een eigen opvatting over kunst zichtbaar maken in keuzes en ordening van eigen beeldend werk in een PPT.
De student is zich bewust van de eigen context en de context waarin  de student werkt en dit is te zien in de rijke verzameling bronnen waarbij de eigen fascinatie en inspiratie is te herkennen en beschreven.
Door experimenteert en onderzoek van de rol als kunstenaar in een maatschappelijke context kan de student de impact aantonen in die verschillende contexten.
De student is tijdens het traject zichtbaar, draagt bij in een gesprek en kan eigen gedachten delen. De student maakt contact met anderen: communiceert middels taal en lichaam, luistert naar de ander en stelt vragen. 
 

Inhoud

Dit semester staat in het teken je eigen kunstenaarschap. Vragen als hoe profileer je je als kunstenaar, wat zijn je drijfveren, je werkwijzen, enz.
Naast inzicht te krijgen in je eigen motivaties, kijken we ook naar de context waarin je werkt. Hoe en waardoor word je beïnvloed en hoe zorg je er voor dat je je rol als kunstenaar kent en kunt behouden in verschillende situaties.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie Minerva