Vak: Schriftelijke Taalvaardigheid credits: 1

Vakcode
ITVB18STC
Naam
Schriftelijke Taalvaardigheid
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
1
Taal
Nederlands
Coördinator
H.H. Stadman
Werkvormen
  • Hoorcollege
  • Opdracht
  • Werkcollege
Toetsen
  • Schriftelijke Taalvaardigheid - Overige toetsing

Leeruitkomsten


De student kan  zelfstandig een goed gestructureerd en lezergericht verantwoordingsrapport schrijven naar aanleiding van een complexe ICT-opdracht in een beroepspraktijksituatie, in correct Nederlands en conform de eisen uit De Schrijfwijzer Verantwoordingsverslag

Inhoud

Tijdens een college op de stageterugkomdag krijgt de student uitleg over de eisen waaraan het derdejaarsverantwoordingsverslag moet voldoen. Aan de orde komen de eisen zoals die beschreven staan in De Schrijfwijzer Verantwoordingsverslag. Aanwezigheid bij dit college is verplicht.

Vervolgens levert de student aan het einde van de derdejaarsstage het verantwoordingsverslag in in Onstage. Het verantwoordingsverslag beschrijft beknopt hoe de uitvoering van de stageopdracht is verlopen. In het verslag beschrijft de student de werkwijzen en keuzes, resultaten en opbrengsten. Centraal staat de onderbouwing van de gemaakte keuzes tijdens de realisatie van het beroepsproduct. Het verslag biedt de rode draad van het stageproject en vormt tevens de basis voor het eindgesprek.
Dit verslag wordt beoordeeld via het beoordelingsformulier Schriftelijke Vaardigheden door docenten Communicatie. Bij een voldoende op de verslaglegging krijgt de student daarvoor 1 EC toegekend in Osiris.


 

School(s)

  • Instituut voor Communicatie, Media & IT