Vak: Ondernemen 1 credits: 1

Vakcode
LOVP19OND1
Naam
Ondernemen 1
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
1
Taal
Nederlands
Coördinator
S. Kohlleppel
Werkvormen
  • Hoorcollege
  • Opdracht
  • Zelfstudie
Toetsen
  • Opdracht - Opdracht

Leeruitkomsten

  1. De student kan de eigen taken, rollen en bevoegdheden van zijn/haar toekomstige professie uitleggen.
  2. De student verwoordt met welke relevante professionals hij/zij in zijn/haar toekomstige werk te maken krijgt.
  3. De student identificeert en definieert interprofessionele vraagstukken die de eigen professie deelt met andere professies.
  4. De student voert samen met andere studenten van SAGZ, een activiteit uit gericht op “Gezond opgroeien en ouder worden” (Healthy Ageing).  
  5. De student past de principes van Effectuation toe en laat dit zien aan de hand van bijvoorbeeld een prototype dat getest is.
  6. De student neemt op een ondernemende wijze deel aan een interprofessioneel project om tot een innovatief advies en eindproduct te komen
 
 

Inhoud

De studenten van de Academie voor Gezondheidsstudies werken aan een interprofessionele opdracht samen met studenten van andere opleidingen waarbij een bijdrage wordt geleverd aan het thema Healthy Ageing. Er wordt in gemengde groepen een interprofessioneel vraagstuk geformuleerd binnen het thema Healthy Ageing. De studenten zullen naast eigen taken, rollen en bevoegdheden die van andere professies leren kennen. De studenten gebruiken ondernemende vaardigheden zoals Effectuation om mogelijke oplossingen te creëren en te benutten. Zowel proces als de mogelijke HA-oplossingen worden gepresenteerd tijdens een afsluitend event.

Niveau 2, geoefend.

CanMEDS rol:
Ondernemer
1., 2., 3., 5., 8.
 


 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies