Vak: Effect evalueren credits: 3

Vakcode
MIVB17PRI4
Naam
Effect evalueren
Studiejaar
2021-2022
ECTS credits
3
Taal
Nederlands
Coördinator
E.B. Mulder
Werkvormen
  • Hoorcollege
  • Individueel
  • Werkcollege
Toetsen
  • Kwaliteit borgen - Individueel - Schriftelijk, organisatie ToetsCentrum

Leeruitkomsten

De doelen van het projectonderwijs zijn geformuleerd in de vorm van leeruitkomsten. Aan de onderstaande leeruitkomsten wordt in dit onderwijsblok gewerkt en dit vormt ook de basis voor de beoordeling van deze periode. De volgende leeruitkomsten zijn in Osiris opgenomen voor dit onderdeel MIVB17PIG4.

De student MiZ kan op gevorderd niveau m.b.t. het domein zorg & welzijn:
  1. op basis van een aangedragen casus zelfstandig relevante aspecten van kwaliteitborgen analyseren en deze verantwoorden in het licht van de in het onderwijs aangedragen en/of anders verworven theorieën en modellen.
  2. zelfstandig zakelijk en bondig geformuleerde conclusies en aanbevelingen schrijven op basis van een aangedragen casus, gebaseerd op de in het onderwijs aangedragen en/of anders verworven theorieën en modellen.

Competentieniveau: gevorderd

Inhoud

In dit blok werken studenten als groep aan een beroepsproduct wat de vorm heeft van een adviesrapport. Het advies geeft een compleet beeld hoe de organisatie kwaliteitszorg heeft ingericht en hoe doorgevoerde veranderingen worden verankert in de organisatie. Daarnaast worden aanbevelingen gedaan of de kwaliteitszorg en het borgen van veranderingen kunnen worden verbeterd en hoe dit kan gebeuren. Het rapport gaat ook in op de gevolgen die de aanpassingen hebben voor de organisatie op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies