Vak: Definitie BWP credits: 5

Vakcode
BVVH20BWP1
Naam
Definitie BWP
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
W. Visser
Werkvormen
  • Opdracht
Toetsen
  • Definitie BWP - Opdracht

Leeruitkomsten

1. De student vertaalt de opdrachten (van dit studieonderdeel) in een inhoudelijk en organisatorisch doordacht en uitvoerbaar voorstel, waarin de betrokkenheid van opdrachtgever(s) en anderen expliciet zijn aangegeven.

2. De student maakt de maatschappelijke context en de context van de organisatie inzichtelijk en beschrijft de betekenis daarvan voor zijn eigen ontwikkeling.

Inhoud

Algemeen:
Werken en leren in een praktijksituatie bij een bedrijf of organisatie. De student werkt in een externe context aan concrete beroepsproducten die gebruikelijk en exemplarisch zijn voor de betreffende context. De student ontwikkelt daarmee vaardigheden die bijdragen aan de generieke HBO-competenties; communiceren en samenwerken, managen en innoveren en onderzoeken.

Verder wordt er gewerkt aan meerdere technische competenties die afhankelijk zijn van de context waarin de student werkt. Tijdens het werken in de context ontwikkelt de student zich ook persoonlijk als de toekomstige ingenieur en is hij in staat te reflecteren op die persoonlijk ontwikkeling. Naast het werken in de externe context, zijn er momenten gereserveerd voor ondersteuning, feedback en training op het thuis-instituut.

Onderdeel 1 - definitie BWP
- Werkplan