Vak: Verantwoording en rapportage BWP credits: 10

Vakcode
BVVH20BWP3
Naam
Verantwoording en rapportage BWP
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
10
Taal
Nederlands
Coördinator
W. Visser
Werkvormen
  • Opdracht
Toetsen
  • Verantwoording en rapportage - Opdracht

Leeruitkomsten

1. De student verricht op gestructureerde wijze praktijkgericht onderzoek naar een reëel vraagstuk uit het domein van Built Environment, met passende inzet van beschikbare en relevante kennis, theorieën en methodieken.

2. De student brengt op gestructureerde en effectieve wijze informatie, ideeën en oplossingen over, en kiest daarin doordacht en doelgericht voor vorm en (beeld)taal voor de communicatie.

3. De student reflecteert op het (beroepsmatig) handelen, gericht op het project en projectverloop, het eigen functioneren en de persoonlijke ontwikkeling in de beroepspraktijk, terugkijkend op relevante aspecten als ervaringen, kennis, ideeën, etc.

Inhoud

Algemeen:
Werken en leren in een praktijksituatie bij een bedrijf of organisatie. De student werkt in een externe context aan concrete beroepsproducten die gebruikelijk en exemplarisch zijn voor de betreffende context. De student ontwikkelt daarmee vaardigheden die bijdragen aan de generieke HBO-competenties; communiceren en samenwerken, managen en innoveren en onderzoeken.

Verder wordt er gewerkt aan meerdere technische competenties die afhankelijk zijn van de context waarin de student werkt. Tijdens het werken in de context ontwikkelt de student zich ook persoonlijk als de toekomstige ingenieur en is hij in staat te reflecteren op die persoonlijk ontwikkeling. Naast het werken in de externe context, zijn er momenten gereserveerd voor ondersteuning, feedback en training op het thuis-instituut.

Onderdeel 3 - Verantwoording en rapportage
- Rapportage
- Leerverslag