Vak: Flex trede 9 periode CD credits: 5

Vakcode
DNVA22FL9CD
Naam
Flex trede 9 periode CD
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
R. de Haan
Werkvormen
Toetsen

Leeruitkomsten

Creërend vermogen:
De student is in staat om op aanwijzing van derden betekenis te geven aan artistiek werk. 

Ambachtelijk vermogen:
De student past instrumentele basisvaardigheden en basiskennis op aanwijzing van derden toe binnen de opleidingscontext. 

Onderzoekend en reflectief vermogen:
De student komt door onderzoek en reflectie tot inzicht en kennis voor zijn functioneren en kan aan de hand van de door docent aangedragen kaders een mening vormen over materiaal uit het vakgebied. 

Vermogen tot groei en ontwikkeling:
De student leert omgaan met feedback en kan onder begeleiding van een docent hierop actie ondernemen. 

Ondernemend en organiserend vermogen:
De student kan onder begeleiding van derden de aangedragen opdrachten met vastgestelde kaders uitvoeren binnen de opleidingscontext. 

Communicatief vermogen:
De student absorbeert informatie, ideeën en oplossingen van docenten en kan dit met medestudenten gebruiken binnen de opleidingscontext.

Vermogen tot samenwerking:
De student werkt onder begeleiding samen met medestudenten aan de totstandkoming van een artistiek product of proces binnen de opleidingscontext.

Inhoud

Flexdomein: de praktijk- en theoriedomeinonderdelen van dit domein hebben als doel de student de mogelijkheid te geven om een persoonlijke leerroute vorm te geven. Binnen dit domein wordt ruimte gecreëerd om zowel modulair (in trede 9/10) te verdiepen als door middel van keuzeonderdelen het curriculum (in trede 11/12) te verbreden.

Personal Development (PD)
Bij Personal Development (PD) wordt de student begeleid, in samenwerking met andere studenten of individueel, in hun studieloopbaan, bij het leren onderzoeken, bij projecten en exchange programma’s.

Zelfstudieuren
Alle zelfstudieuren betreffen flexibel in te delen uren. De student is zelf verantwoordelijk om deze uren naar behoefte te verdelen tussen de domeinen en domeinonderdelen. Binnen Personal Development reflecteert de student op de inzet van zelfstudieuren.

Wissellessen
Wissellessen worden projectmatig ingezet en hebben tot doel waar nodig het curriculum aan te vullen.

 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Lucia Marthas Institute for Performing Arts