Vak: Borging en impact in het innovatie ecosysteem credits: 15

Vakcode
MIVB22MOD24
Naam
Borging en impact in het innovatie ecosysteem
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
15
Taal
Nederlands
Coördinator
E.B. Mulder
Werkvormen
  • Opdracht
Toetsen
  • Portfolio assessment - Assessment

Leeruitkomsten

1. De student begrijpt de verschillende vormen van klassieke, procesmatige en ontwikkelingsgerichte manieren van evalueren en borging in organisaties en maakt een beargumenteerde keuze voor het toepassen.
2. Uit de verschillende klassieke en actuele modellen die gebruikt kunnen worden in het effectevaluatie onderzoek de modellen uitkiezen, beargumenteren en toepassen, die relevant zijn voor het project. 
3. De student creeert duurzame uitkomsten met de innovatie in het innovatie-ecosysteem door kennis over het ontwerp en het ontwerpproces tot waarde te maken en over te dragen aan de opdrachtgever.
4. De student schakelt tussen een leidende en coachende rol in diverse gesprekstypen, waarbij de student de ander motiveert tot ander gedrag of opvattingen.

Inhoud

In het vierde blok van het tweede studiejaar van de opleiding Management in de Zorg staat de volgende eindopdracht centraal; een magazine per projectgroep. In dit magazine komen de volgende onderdelen terug: Context, Output, Outcome en Bijdrage aan de missie. Concreet wordt hier mee bedoeld: 

· CONTEXT: schets van de context en het plaatsen van de (veranderde) vraagstelling binnen deze context

· OUTPUT: evaluatie van het ontwikkelde product/de dienst/de prototypes 

· OUTCOME: evaluatie van de effecten van het ontwikkelde product/de dienst/de prototypes.

· BIJDRAGE aan de MISSIE: plaatsing van het verandertraject en de effecten daarvan (output en outcome) in relatie tot de missie die is geformuleerd in relatie tot het vraagstuk.

 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies