Vak: Academic Counselling 8 credits: 1

Vakcode
PIVB16SLB8
Naam
Academic Counselling 8
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
1
Taal
Engels
Coördinator
H.A. Kranenburg
Werkvormen
  • Werkvorm 1
Toetsen
  • Academic Counselling 8 - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

3BD-PH 35. De student is in staat om, op grond van een persoonlijke en beroepsgerelateerde analyse in het kader van zijn eigen professionele identiteit, voorbeelden en bewijsstukken aan te dragen waaruit blijkt dat hij zich als beginnend professional onderscheidt van beroepsgenoten.

Inhoud

Het studieloopbaantraject is onderdeel van de studie Fysiotherapie waarin de student een eigen professionele identiteit ontwikkelt. De professionele identiteit gaat over wie je bent, wat eenduidig van jou is, waardoor je overeind blijft in moeilijke situaties en herkenbaar bent voor anderen. Deze identiteit ontstaat in een wisselwerking tussen de student en de opleiding. Een professionele identiteit vormt zich werkenderwijs en is continu in ontwikkeling. De professionele en persoonlijke ontwikkeling hebben veel met elkaar te maken. De persoonlijke ontwikkeling stuurt, vormt en kleurt de professionele ontwikkeling en vice versa.
De student leert o.a. hoogstaande cliƫntenzorg op een integere, oprechte en betrokken wijze te leveren. Hij neemt verantwoordelijkheid voor zijn handelen en bewaart weloverwogen een balans tussen persoonlijke en professionele rollen. Hij kent de grenzen van zijn competenties en handelt daarbinnen, of schakelt andere deskundigen in. Hij stelt zich toetsbaar en transparant op.
 
Het thema voor SLB 8 is Personal Branding.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies