Vak: Academic Counselling 4 credits: 1

Vakcode
PIVP16SLB4
Naam
Academic Counselling 4
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
1
Taal
Engels
Coördinator
H.A. Kranenburg
Werkvormen
  • Werkvorm 1
Toetsen
  • Academic Counselling 4 - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

1BD-PH 7: De student kan onder supervisie van de SLB-er zijn of haar POP m.b.t. zijn ontwikkeling van student tot beroepsbeoefenaar fysiotherapeut o.b.v. door de opleiding opgestelde criteria evalueren.
1BD-PH 11: De student kan onder supervisie van de SLB-er zijn of haar portfolio o.b.v. door de opleiding opgestelde criteria up to date houden.
1OD-M 18. De student toont als ondernemend persoon zelfvertrouwen door onafhankelijk van anderen initiatieven te nemen in het kader van zijn studie.
1OD-M 19. De student toont als ondernemend persoon prestatiegerichtheid door doelgericht eigen kwaliteiten te ontwikkelen in het kader van zijn persoonlijke ontwikkeling.
1OD-M 21. De student toont als ondernemend persoon doorzettingsvermogen door te volharden in het bereiken van een doel

Inhoud

Het studieloopbaantraject is het onderdeel van de studie Fysiotherapie waarin de student leert een relatie te leggen tussen studie en het beroep Fysiotherapeut. Het gaat dus om het beroep van fysiotherapeut waarin sprake is van veel beroepsdilemma’s en een studie waarin veel keuzes gemaakt moeten kunnen worden. Dit vraagt om een leerproces bij de student waarin hij leert te organiseren en te plannen, verantwoordelijkheid te nemen voor zijn gemaakte keuzen en de daaruit voortvloeiende acties vorm te kunnen geven. Zo leert hij richting te geven aan zijn studie binnen de fysiotherapie. Bij onze opleiding geldt het principe dat je als student de eerst verantwoordelijke bent voor je studie en je loopbaan. Je bent als het ware de regisseur van je studie.

Het thema voor studieloopbaanbegeleiding 4 is: ‘Wat heb ik dit jaar bereikt?’ en de start van het opbouwen van een Professionele Identiteit.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies