Vak: Project De Adviseur credits: 5

Vakcode
TBVH4PDA
Naam
Project De Adviseur
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
D.P. Huijer
Werkvormen
  • Onderwijs
Toetsen
  • Project De Adviseur - Professioneel product

Leeruitkomsten

De student kan:
  • met gemiddelde ondersteuning, in een nieuwe, onbekende, gemiddeld complexe situatie een volledig technisch bedrijfskundig praktijk-onderzoekstraject uitvoeren. Dit houdt in dat de student in staat is de veronderstelde problematiek te analyseren en te diagnosticeren en hier uit een voor de opdrachtgever relevante (praktijk)-onderzoeksrichting af te leiden.
  • het onderzoek enerzijds plaatsen in zijn context en anderzijds duidelijk afbakenen. Hij/zij is in staat een heldere vraag- en doelstelling te formuleren en vanuit een multidisciplinaire benadering uit te werken. Deze uitwerking is in overeenstemming met de diagnose, de gebruikte concepten en het onderzoeksmodel.
  • aannemelijk maken dat de onderzoeksresultaten betrouwbaar zijn. Hij/zij kan er voor zorgen dat de conclusies en aanbevelingen in overeenstemming zijn met de analyse van de onderzoeksresultaten en dat zij antwoord geven op de vraag- en doelstelling .

Inhoud

Als voorbereiding op het afstuderen doorlopen de studenten in groepen van 4-5 studenten tijdens thema 13 een volledig onderzoekstraject. Het onderzoek vindt plaats bij een opdrachtgever en heeft als onderwerp innovatie. Ze krijgen hier ondersteuning bij.