Vak: Persoonlijk talentprogramma credits: 10

Vakcode
ASVA21PSP
Naam
Persoonlijk talentprogramma
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
10
Taal
Nederlands
Coördinator
H. Stam
Werkvormen
  • Action learning
  • Opdracht
  • Projectonderwijs
  • Werkcollege
Toetsen
  • Persoonlijk talentprogramma - Opdracht

Leeruitkomsten

Het persoonlijk talentprogramma leent zich er voor om voor de individuele student een focus aan te brengen in zijn/haar professionele identiteit. In de aanvraag en de terugkoppeling legt de student verantwoording af over de ontwikkeling in zijn/haar professionele identiteit.

Ad Sport Leeruitkomst professionele identiteit:

De Ad sport professional geeft op een systematische wijze sturing aan zijn eigen professionele identiteit op basis van reflectie en m.b.v. kennis en ervaringen van anderen en draagt op deze wijze bij aan de ontwikkeling van zichzelf en de directe, professionele omgeving.

Inhoud

De student geeft zelf vorm aan wat hij/zij in het persoonlijk talentprogramma wil leren. In de samenstelling van het persoonlijk talentprogramma legt de student uit wat hij/zij als verbreding of verdieping op het gekozen uitstroomprofiel ziet.

In de aanvraag laat de student duidelijk zien hoe de verdeling van praktijk (min 30% en max 70%) en theorie (min 30% en max 70%) in het persoonlijk talentprogramma is. In de aanvraag laat de student zien in welke Body of Knowledge & Skills hij/zij zich gaat verdiepen of verbreden.

Daarnaast is het van belang dat de student aangeeft hoe de verantwoording van de inspanning voor het persoonlijk talentprogramma er uit ziet (bewijslast). Dit doet de student in een aanvraag de invulling bij de studieadviseur.

 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Sportstudies