Vak: Gedragsverandering credits: 5

Vakcode
ASVA21SK5
Naam
Gedragsverandering
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
K.J. Staats
Werkvormen
  • Gastcollege
  • Hoorcollege
  • Opdracht
  • Projectonderwijs
  • Werkcollege
Toetsen
  • Gedragsverandering - Computer, organisatie ToetsCentrum

Leeruitkomsten

De module draagt bij aan Ad Sport leeruitkomst 2 ondernemen en ontwikkelen

De Ad sport professional is een nieuwsgierige professional in de sport- en beweegcontext, die onder begeleiding methodisch te werk gaat vanuit een gezonde nieuwsgierigheid en proactieve houding. Hij stelt vragen, analyseert en interpreteert onder begeleiding resultaten van onderzoek. Op basis van de opgedane kennis en inzichten ontwikkelt hij onder begeleiding passende sport- en beweegproducten
 

Inhoud

De inhoud van deze module heeft een theoretisch en algemeen geldend karakter dat kan worden toegepast in diverse sport/beweegspecifieke situaties waarbij men streeft naar een gedrags en/of leefstijlverandering ten behoeve van vitaliteit, zowel op individueel-, groeps-, organisatie en netwerkniveau.

Gedurende één periode werk je aan verschillende opdrachten. De module is zo ingericht, dat tijdens de werkcolleges gewerkt kan worden aan verschillende verwerkingsopdrachten, passend bij de thema’s die worden behandeld binnen de module. Daarnaast wordt er gewerkt met een online module, waar mini-colleges worden aangeboden als introducties van de werkcolleges. De online module is bedoeld als zelfstudie. Aan het eind wordt dit onderdeel getoetst met een tentamen. 
 
Voor de verplichte en aanbevolen literatuur, zie boekenlijst en blackboardomgeving van de cursus 
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Sportstudies