Vak: Professionalisering credits: 10

Vakcode
ETVP21THEMA9
Naam
Professionalisering
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
10
Taal
Nederlands
Coördinator
A.R. Kanis
Werkvormen
  • Action learning
  • Gastcollege
  • Intervisie
  • Opdracht
  • Practicum / Training
Toetsen
  • Gesprek - Mondeling
  • Portfolio assessment - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

1. De student kan een beeld van zichzelf schetsen als toekomstig ergotherapeut.
2. De student werkt aan de eigen professionele ontwikkeling en toont professioneel gedrag in bekende, specifieke, laag complexe (gesimuleerde) taken en/of situaties.
3. De student is ondernemend en organiseert het eigen werk efficiƫnt, verantwoord en duurzaam in bekende, specifieke, laag complexe (gesimuleerde) taken en/of situaties.
4. De student verbetert of ontwikkelt zorgprocessen en/of zorgprocessen en diensten in bekende, specifieke, laag complexe (gesimuleerde) taken en situaties.
5. De student werkt doelgericht samen met professionals en andere betrokkenen, om gezamenlijke doelen te behalen in bekende, specifieke, laag complexe, (gesimuleerde) taken en/of situaties

Inhoud


De ergotherapeut is een ondernemende en zelfstandige zorgprofessional in een mooie uitdagende rol binnen een context die vraagt om samenwerken in onverwachte combinaties, flexibiliteit, creativiteit en innovatief vermogen. De ergotherapeut durft te pionieren en is actief betrokken bij de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.
Thema 1.9 is de tweede course binnen de professionaliseringslijn (professionalisering 2) en een vervolg op 1.8.  Binnen thema 1.9 gaat de student verder met het behalen van de leeruitkomsten die gelden voor de gehele professionaliseringslijn. Het accent in 1.9 ligt op de persoonlijke ontwikkeling en generieke beroepscompetenties. Er wordt gewerkt aan een grote innovatieopdracht en er vindt werkveld oriĆ«ntatie plaats door middel van een 1-daagse stage. Daarnaast zijn er ook opdrachten voor internationalisering en interprofessioneel samenwerken.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies