Vak: Systematisch interveniëren - A credits: 5

Vakcode
SBDM24SIA
Naam
Systematisch interveniëren - A
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
S.C.M. te Wierike
Werkvormen
  • Gastcollege
  • Hoorcollege
  • Werkcollege
Toetsen
  • Systematisch interveniëren - Presentatie

Leeruitkomsten

LU2: De student verkent en definieert criteria en randvoorwaarden om de ruimte voor het ontwerp van passende en innovatieve praktijkoplossingen af te bakenen.

LU4: De student verantwoordt zijn gemaakte keuzes en gebruikte strategie(ën), op basis van praktische relevantie, conceptuele overwegingen en wetenschappelijke bronnen, navolgbaar en in samenhang.

LU10: De student geeft sturing aan zijn professionele ontwikkeling en reflecteert kritisch en zelfbewust op zijn houding, gedrag en gemaakte keuzes en past die aan in veranderende situaties.
 

Inhoud

Ontwerponderzoek en specifiek design research staan centraal in deze module. In de interventiecyclus ligt de nadruk op een gedegen analyse en op een iteratieve wijze komen tot een passende CRO (criteria, randvoorwaarden, ontwerpprincipes). In deel A gaat het om het verkennen van het voorgestructureerd vraagstuk dat studenten aangeleverd krijgen om op basis van modellen en theorieën te komen tot CRO.
Studenten komen meer te weten over het belang en de bedoeling van bewegingsonderwijs om hun positie te kunnen bepalen in dit leergebied.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Instituut voor Sportstudies