Vak: Project credits: 4

Vakcode
CMVB18CDM2
Naam
Project
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
4
Taal
Nederlands
Coördinator
M.A. Greidanus
Werkvormen
  • Projectonderwijs
Toetsen
  • Project - Overige toetsing

Leeruitkomsten

E1. De CMD’er acteert en presteert binnen een teamverband en maakt gebruik van diversiteit binnen een team.
E2. De CMD’er werkt bewust aan de ontwikkeling van zijn eigen beroepshouding t.o.v. anderen, zijn ethisch en maatschappelijk bewustzijn en zijn interculturele vaardigheden.
F1. De CMD’er plant, voert uit, controleert, beheert (tijd, budget, informatie, kwaliteit, haalbaarheid), schat succes- en risicofactoren in en informeert over de voortgang bij een complex maar gestructureerde ontwerptraject in een complexe context.
G1. De CMD’er beheerst complexe communicatievormen en kan de meerwaarde van een innovatie/product toelichten.
H1. De CMD’er kent de eigen sterktes en zwaktes, formuleert de leerbehoefte, reflecteert hierop en neemt verantwoordelijkheid voor het eigen handelen en stuurt zichzelf bij ten aanzien van leren.

 

 

Inhoud

In blok 2.1 ligt de nadruk op het ontwikkelen van concepten voor een applicatie waarin elementen van interactive storytelling toegepast zijn, in opdracht van een externe opdrachtgever. Met je projectgroep werk je eerst aan een interactief en informatief concept met een narratieve component. Vervolgens werk je dit concept verder uit naar een (basis)ontwerp. De vorm en techniek zijn daarbij afhankelijk van de opdracht en de gekozen vormen van storytelling: er kan sprake zijn van een interactieve video, een animatie, een website of een app, of een combinatie daarvan. Als projectgroep heb je regelmatig overleg met de projectoaches. Ook is er een aantal keren overleg met de opdrachtgever. 

School(s)

  • Instituut voor Communicatie, Media & IT