Vak: Engels/ICC credits: 3

Vakcode
CMVB18ENG1
Naam
Engels/ICC
Studiejaar
2020-2021
ECTS credits
3
Taal
Engels
Coördinator
W.T. Mook
Werkvormen
  • Werkcollege
Toetsen
  • Engels/ICC - Overige toetsing

Leeruitkomsten

A1. De CMD’er leeft zich in de probleemcontext in kan deze beschrijven en inkaderen.
De student:
  • is zich bewust van cultureel bepaalde basiswaarden van anderen.
  •  herkent  kenmerken van culturen cq. de culturele kenmerken van landen in gedrag en communicatie en toont sensitiviteit in interculturele samenwerking.
 
G1. De CMD’er beheerst communicatievormen en kan de meerwaarde van een innovatie/product op inspirerende en overtuigende wijze uitdragen in woord, tekst en beeld.
De student:
  • is in staat op B2 niveau twee gestructureerde alinea’s in het Engels te schrijven die samenhangend en eenduidig zijn, passend bij de context en voor verschillingen communicatievormen zoals bijvoorbeeld het web. Conform de criteria besproken in de klas en volgens de vereisten van de Dress Code.
  • is in staat beroepsgerichte activiteiten in het Engels te begrijpen en de verkregen informatie gestructureerd in een verslag te verwerken
 
H1. De CMD’er regisseert de eigen ontwikkeling: heeft zelfkennis (kent eigen sterktes en zwaktes, kent drijfveren), kan leerbehoefte formuleren, reflecteren op- en verantwoordelijkheid nemen voor eigen handelen en stuurt zichzelf bij ten aanzien van leren;
De student:
  • kent eigen sterktes, zwaktes en drijfveren en reflecteert op de eigen- en andere cultuur en verwerkt dit in een verslag.

Inhoud

De CMD’er heeft een beroepshouding die getuigt van respect voor anderen en besef van interculturele aspecten bij beroepshandelingen
 
Binnen deze cursus verkrijgt de student inzicht in culturele factoren die interculturele reflectie bevorderen.
 
Alle opgedane kennis zal d.m.v. een verslag in het het Engels worden getoetst volgens de criteria die tijdens de lessen wordt aangegeven.

School(s)

  • Instituut voor Communicatie, Media & IT