Vak: Master Proeve CGI credits: 1

Vakcode
PHLM21MP-CGI
Naam
Master Proeve CGI
Studiejaar
2022-2023
ECTS credits
1
Taal
Nederlands
Coördinator
A. Grootoonk
Werkvormen
  • Individueel
Toetsen
  • Criterium gericht interview - Assessment

Leeruitkomsten

De volgende leeruitkomsten uit de beroepsrol Professional zijn van toepassing:
- De student kan op een ethisch verantwoorde manier zelfstandig professioneel handelen conform de voor de beroepsgroep geldende medische, juridische en professionele verplichtingen
- De student kan uitgaande van zijn zelf reflectie benoemen hoe hij in het kader van zijn professioneel handelen, in het kader van levenslang leren, aan zijn professionele ontwikkeling gaat werken.
- De student kan een sysmatische bijdrage leveren aan de kwaliteit van het specialistische domein door het belang van evidence based medicine te benadrukken

Inhoud

Als afsluiting van het mastertraject Physician Assistant toont de student middels een Criterium Gericht Interview (CGI)tijdens deze Master Proeve aan dat hij over die competenties beschikt die een Master Physician Assistant definiƫren en in staat is deze te integreren en kritisch te beschouwen. Een professioneel masterstudent kan in een bredere context, gerelateerd aan het vakgebied omgaan met complexe materie en deze vanuit verschillende theoretische, organisatorische, wetenschappelijke en bestuurlijke perspectieven analyseren.
Tijdens het CGI toont de student zijn ontwikkeling hierin aan en daarmee dat hij/zij klaar is om het vak Physician Assistant als professional uit te gaan voeren.
Tijdens de Master Proeve-CGI wordt specifiek naar reflectie op de beroepsrollen/competenties gevraagd op het niveau van de beoogde leeruitkomsten. Dit gebeurt met behulp van STARRT-vragen: situatie, taak, activiteiten, resultaten, reflectie, transfer. Hiervoor gebruiken ze als input de producten die zijn opgeleverd voor:  Klinische Geneeskunde 8: de Specialistische Casestudy,  de Master Thesis, de Position Paper Leiderschap, het portfolio Leren In de Praktijk. 
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Gezondheidsstudies