Vak: Project 2 credits: 5

Vakcode
ELVP22PRJ2
Naam
Project 2
Studiejaar
2023-2024
ECTS credits
5
Taal
Engels
Coördinator
C. Stadig
Werkvormen
  • Probleem gestuurd onderwijs
Toetsen
  • Project 2 - Opdracht

Leeruitkomsten

DefiniĆ«ren 
De student brengt een probleem of klantbehoefte eenduidig in kaart, plaatst deze in de juiste context, raadpleegt relevante bronnen en formuleert op basis hiervan een doelstelling, probleemstelling en elektrotechnische eisen. 
 
Ontwerpen 
De student overweegt verschillende oplossingsrichtingen om tot een gedetailleerd en goed onderbouwd (elektro)technisch product of proces, of een (elektro)technische dienst te komen. Daarbij baseert hij/zij zich op het programma van eisen en maakt gebruik van passende ontwerpmethodieken. Tevens houdt de student rekening met maatschappelijke belangen en engineeringstandaarden.
 
Realiseren 
De student realiseert en valideert een (prototype van een) product, dienst of proces op basis van een (elektro)technisch ontwerp. Daarbij maakt hij/zij passend gebruik van materialen, technieken en instrumenten.
 

Inhoud

In groepsverband maakt, realiseert en test de student een ontwerp en legt dit vervolgens vast. Hierbij past de student kennis toe die is opgedaan bij de vakken van semester 2. Iedere groep wordt begeleid door een docent/coach. Bij Project 2 ligt de focus op analyseren en rapporteren.
 

School(s)

  • Instituut voor Engineering