Vak: Professioneel Werken I credits: 5

Vakcode
TPVP23PW1
Naam
Professioneel Werken I
Studiejaar
2023-2024
ECTS credits
5
Taal
Nederlands
Coördinator
J. van der Velde
Werkvormen
  • Hoorcollege
  • Werkcollege
Toetsen
  • Actieve participatie - Actieve participatie
  • Portfolio - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

1. De student herkent en beschrijft met behulp van voorgestructureerde opdrachten en een aangereikte methode op heldere en volledige wijze betekenisvolle situaties met betrekking tot de samenwerking in de projectgroep en tot de eigen teamrol daarin in een schriftelijk portfolio. 

2. De student herkent en beschrijft beweegredenen van eigen gedrag en de eigen kwaliteiten en valkuilen aan de hand van betekenisvolle situaties binnen het aangeboden onderwijs in een schriftelijk portfolio.  


 

Inhoud

In verplichte groepsbijeenkomsten onder begeleiding van een docent leer je hoe je effectief kunt samenwerken met studiegenoten en docenten. Deze kennis pas je toe bij Psychologie in Praktijk. Daarnaast leer je hoe je kunt reflecteren op je eigen teamrol en overige situaties binnen je studie. Je krijgt verschillende opdrachten, die je helpen zicht te krijgen op je eigen kwaliteiten, valkuilen en rol binnen het team. Deze opdrachten bespreek je met je docent en studiegenoten en verzamel je in een individueel portfolio. Professioneel Werken I vindt het hele semester plaats.  

Voor deze cursus geldt een actieve participatieplicht. Wat inhoudt dat de bijeenkomsten en lessen verplicht zijn en van de student aanwezigheid, voorbereiding en actieve deelname verwacht worden. Meer over de (regels omtrent de) actieve participatie bij deze cursus lees je op BlackBoard bij het betreffende semester.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie voor Sociale Studies