Vak: Kernprogramma eigen project deel 1 credits: 15

Vakcode
APVB23KP1
Naam
Kernprogramma eigen project deel 1
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
15
Taal
Nederlands
Coördinator
D.D. Hardenberg
Werkvormen
  • Projectonderwijs
Toetsen
  • Kernprogramma eigen project deel 1 - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

De student benoemt de eigen artistieke signatuur en kernwaarden.
De student reflecteert op de eigen kernwaarden en de invloed die deze hebben op de artistiek signatuur.
De student creeƫrt een artistiek popcultureel concept vanuit een verhaal en legt de relatie tussen de eigen kernwaarden en dit concept.
De student test de ontwerpen voor artistieke producten in verschillende media door op gestructureerde wijze te experimenteren. De student evalueert de uitkomsten van de experimenten om tot opties en keuzes te komen met betrekking tot het artistieke project.
De student onderbouwt mondeling en schriftelijk de keuzes die gemaakt worden.
De student presenteert de toegevoegde waarde en impact van het artistieke project om mogelijke ondersteuning van stakeholders en financiers te mobiliseren.
 

Inhoud

In het kernprogramma deel 1 werkt de student aan een eigen project. In zowel het productiehuis, verschillende labs en studieloopbaanbegeleiding houdt de student zich in het eerste semester bezig met de kerntaken 2 (conceptualisering), 3 (experimenteren) en 6 (het schrijven van een subsidieaanvraag voor de Popfabryk).

De (deel)opdrachten, deliverables en beroepsproducten vormen samen met procesbeschrijvingen en reflecties de basis voor het portfolio kernprogramma deel 1.

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie Minerva