Vak: Stage credits: 30

Vakcode
APVB23STAGE
Naam
Stage
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
30
Taal
Nederlands
Coördinator
A.K.M. de Boer
Werkvormen
  • Stage, werk
Toetsen
  • Stage - Portfolio assessment

Leeruitkomsten

De student leert als beginnend beroepsbeoefenaar kennis, inzicht en vaardigheden toe te passen en te integreren in uiteenlopende beroepssituaties.
De student ontwikkelt de professionalisering van de eigen beroepsuitoefening door zelfstandig taken uit te voeren in een organisatie en door projectmatig te werken.
De student ontwikkelt een eigen visie, stelt realistische doelen, reflecteert en past planning en aanpak daarop aan. 
De student ontwikkelt kennis op gebied van bedrijfsvoering en de werkomgeving van de organisatie waar stage wordt gelopen. 

Inhoud

De student analyseert op basis van onderzoek een actuele trend en formuleert uit de conclusie van het interview een kans voor het bedrijf op de eigen beroepspraktijk. 
De student formuleert in dialoog met het stagebedrijf/stagebegeleider een mogelijk artistiek initiatief/ project/ product, waarmee een bijdrage geleverd kan worden aan het bedrijf. 
De student ontwikkelt binnen de stage onder supervisie een eigen artistiek initiatief/ project/ product, dat binnen het stagebedrijf wordt uitgevoerd en gepresenteerd.
De student analyseert de organisatie en leert volgens methodes van het stagebedrijf te werken. 
De student draagt zorg voor de verankering/ voortzetting van het door de student ontwikkelde artistieke initiatief/ project/ product binnen de organisatie. 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Academie Minerva