Vak: Mastertoets cgi credits: 2

Vakcode
PBDM19MPMT
Naam
Mastertoets cgi
Studiejaar
2024-2025
ECTS credits
2
Taal
Nederlands
Coördinator
F.G. Assies
Werkvormen
  • Afstudeeropdracht
  • Individueel
Toetsen
  • Mastertoets - Overige toetsing

Leeruitkomsten

Module-leeruitkomsten Mastertoets.
Alle Programma Leeruitkomsten (PLU’s) 1 t/m 9 worden in hun samenhang in een Criterium Gericht Interview (CGI) besproken:
a. De masterstudent bewijst in woord, daad en houding en met relevante en congruente argumenten dat hij de programmaleeruitkomsten en daarmee de competenties van de master T&D beheerst. Deze bewijzen zijn gebaseerd op het beroepsproduct, de masterthesis en het professioneel portfolio.
b. De masterstudent toont zich in staat om competenties gerelateerd aan de beroepsrollen in verschillende beroepscontexten te hanteren in diverse relevante onderwijssituaties.

Inhoud

De mastertoets wordt afgenomen met behulp van een Criteriumgericht Interview (CGI). In dat gesprek laat de student zien op het niveau van de beschreven competenties van de Master Talent ontwikkeling & Diversiteit te kunnen formuleren, denken en handelen.Tijdens dit CGI toont de student aan dat hij de kennis, vaardigheden en houding bezit om op masterniveau op het gebied van Talentontwikkeling & Diversiteit te kunnen werken als professional, voorloper (innovator) en verbinder in zijn beroepspraktijk.
 

Opgenomen in opleiding(en)

School(s)

  • Pedagogische Academie